Cum comand

Comanda on-line
Pentru a plasa comanda on-line, este necesar sa aveti un Cont Ladys.
Dupa crearea contului si confirmarea adresei de email, va autentificati si puteti incepe sa cumparati.
Veti alege produsele, modalitatea de livrare a produselor prin Curier Rapid (daca optati pentru livrare prin Posta Romana, mentionati aceasta la comentarii comanda).
Cu emailul si parola introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, sa modificati profilul dumneavoastra sau sa faceti comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.
Produsele se aleg din site-ul www.ladys.ro , din catalogul on-line Ladys sau catalogul tiparit Ladys actual. Toate preturile includ TVA. Pentru identificare rapida, puteti utiliza casuta de cautare din site unde introduceti codul din catalog sau denumirea produsului si click pe "lupa".
Alegeti produsul si apoi dati click pe cosuletul de cumparaturi. Pentru mai multe bucati, introduceti numarul dorit la "Cantitate" si apasati pe butonul "Modifica/ Sterge Bucati" mai jos in stanga, la fel si daca vreti sa modificati cantitatea. Pentru a scoate un anumit produs din comanda, bifati casuta din stanga acelui produs (sub cuvantul "Sterge") si click pe ""Modifica/ Sterge Bucati"".
Pentru a alege un alt produs din site, apasati "CONTINUA COMANDA".
Veti observa ca in comanda apare discountul, acesta creste progresiv pe masura ce adaugati produsele: la comanda mai mare, Discount mai mare! 
Comanda este salvata in cont la "Cosul de cumparaturi". Dupa ce ati terminat de completat toate produsele dorite si daca doriti sa plasati imediat comanda, dati click pe "FINALIZARE", apoi "Confirmati adresa de livrare", "Confirmati mod de plata"- la livrare (ramburs), si in final "Confirmati Comanda". Urmati toti pasii pana la capat pentru a fi transmisa comanda operatorilor pentru livrare. 
Cum platesc 
Ramburs (plata la livrarea si ridicarea coletului). Comanda se va achita pe baza de chitanta la agentul serviciului de curierat rapid, sau la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti.
Nota: Pe avizul de insotire marfa aflat in interiorul coletului, exista un cod unic pentru acea comanda. Cu ajutorul acestui cod se poate confirma imediat in cont primirea si achitarea comenzii.
Comenzile sunt procesate de luni pana vineri.